För företag

Företagstjänster

Din psykolog erbjuder rådgivning, krisstöd och psykoterapi till privatpersoner och företag i Nyköping eller på distans, via telefon eller Skype. Om du har en chef eller medarbetare som behöver psykologisk behandling, handledning eller utredning, kontakta Din psykolog för att boka en tid att samtala vidare om er förfråga och en offert.

Behandling

 

Din psykolog erbjuder chefer och medarbetare individuell rådgivning, samtalstöd, krisstöd och anpassad psykologisk behandling. Läs mer

 

 

Utredning

 

Utredningar och bedömningar kan göras efter överenskommelse. Kontakta mottagningen för mer information.

 

 

Handledning

 

Psykologisk handledning

Mottagningen erbjuder psykologisk handleding av vårdpersonal i arbetet med patienter eller brukare, individuellt och i mindre grupper, med fokus på bemötande och psykologiska processer på individ-, grupp-, och organisationsnivå.

 

Traumahandledning

Specialiserad handledning erbjuds även till dig som arbetar med utredning, diagnostik och behandling av kronisk traumatisering som PTSD, komplex PTSD, DDNOS och DID.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har arbetat med utredning och behandling av trauma en längre tid. Handledningen skräddarsys efter dina behov. Handledningen kan ges via personligt möte eller på distans, via telefon eller Skype.

 

.

KONTAKTA KONTORET

Östra storgatan 7

611 34 Nyköping

info[a]din-psykolog.nu