Företagstjänster

Din psykolog erbjuder rådgivning, krisstöd och psykoterapi till privatpersoner och företag i Nyköping eller på distans, via telefon eller Skype. Om du har en chef eller medarbetare som behöver psykologisk behandling, handledning eller utredning, kontakta Din psykolog för att boka en tid att samtala vidare om er förfråga och en offert.

TJÄNSTER 
Detta kan du få hjälp med av mig:

Behandling

Din psykolog erbjuder chefer och medarbetare individuell rådgivning, samtalstöd, krisstöd och anpassad psykologisk behandling.

Utredning

Utredningar och bedömningar kan göras efter överenskommelse. Kontakta mottagningen för mer information.


Handledning


Psykologisk handledning

Mottagningen erbjuder psykologisk handleding av vårdpersonal i arbetet med patienter eller brukare, individuellt och i mindre grupper, med fokus på bemötande och psykologiska processer på individ-, grupp-, och organisationsnivå.


Traumahandledning

Specialiserad handledning erbjuds även till dig som arbetar med utredning, diagnostik och behandling av kronisk traumatisering som  PTSD, komplex PTSD, DDNOS och DID. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har arbetat med utredning och behandling av trauma en längre tid. Handledningen skräddarsys efter dina behov. Handledningen kan ges via personligt möte eller på distans, via telefon eller Skype.


Underleverantör


Text


LÄNKAR:


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id

Kort om
Din Psykolog


Skräddarsydda, integrativa psykologtjänster.

Jag har pluggat till psykolog i Linköping och programmet där har gett mig en bred bas i evidensbaserad psykologi. 


Jag arbetar individanpassat och integrativt vilket betyder att vi tillsammans skräddarsyr behandlingen utifrån ditt problem, dig som unik person och det sätt att läka, lära och utvecklas som passar bäst för just dig.


Specialist i klinisk psykologi

Jag, alltså Rickard Salomon är utbildad specialist med inriktning på klinisk psykologi och trauma. Jag är också utbildad i EMDR och är medlem i EMDR-föreningen. 


Kontakta mig!

Hitta snabbt på sidan:

Kontaktformulär

St Annegatan 2

611 34 Nyköping

Följ mig på Facebook

Copyright © 2019 Din Psykolog