Din psykolog logotyp

Företagstjänster

Din psykolog erbjuder rådgivning, krisstöd och psykoterapi till privatpersoner och företag i Nyköping eller på distans, via telefon eller Skype. Om du har en chef eller medarbetare som behöver psykologisk behandling, handledning eller utredning, kontakta Din psykolog för att boka en tid att samtala vidare om er förfråga och en offert.

Behandling


Din psykolog erbjuder chefer och medarbetare individuell rådgivning, samtalstöd, krisstöd och anpassad psykologisk behandling. Läs merUtredning


Utredningar och bedömningar kan göras efter överenskommelse. Kontakta mottagningen för mer information.Handledning


Psykologisk handledning

Mottagningen erbjuder psykologisk handleding av vårdpersonal i arbetet med patienter eller brukare, individuellt och i mindre grupper, med fokus på bemötande och psykologiska processer på individ-, grupp-, och organisationsnivå.


Traumahandledning

Specialiserad handledning erbjuds även till dig som arbetar med utredning, diagnostik och behandling av kronisk traumatisering som  PTSD, komplex PTSD, DDNOS och DID.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har arbetat med utredning och behandling av trauma en längre tid. Handledningen skräddarsys efter dina behov. Handledningen kan ges via personligt möte eller på distans, via telefon eller Skype.


.

KONTAKTA MOTTAGNINGEN

St Annegatan 2

611 34 Nyköping

info[a]din-psykolog.nu