Så här gör du:


  • Fyll i kontaktformuläret. Beskriv ditt ärende eller problem kortfattat i meddelanderutan. Skriv om du är intresserad av ett besök på mottagningen, eller om din förfrågan gäller en tid via telefon eller Skype.


  • Mottagningen kontaktar dig via e-post eller telefon för att svara på din förfrågan och boka in ett första möte. Då berättar du lite mer om dig själv eller om din förfrågan och vad du vill förändra eller åstadkomma.


  • Företag är välkomna att kontakta mottagningen för förfrågan och offert.


Priser

Första besöket är alltid gratis för privatpersoner. Jag vill gärna ta emot och jobba med dig som privatperson och har därför gjort ett förmånligare pris för dig jämfört med företagskunder. Det ska vara möjligt för så många som möjligt att gå i terapi!Vid det första besöket berättar du lite om dig själv och vad du vill förändra i ditt liv och känner efter om personkemin stämmer i samtalet. Om du sedan önskar fortsätta kontakten bokar vi in ytterligare tider.

 

Priset för privatpersoner är 1 120 kronor för 45 minuter.


Ibland kan du behöva längre tid, till exempel vid EMDR- eller annnan fokuserad traumabehandling och då varar besöket cirka 90 minuter och kostar 2 240 kr. Par betalar 1 530 kr för 45 minuter. Privat psykoterapi ingår inte i högkostnadsskyddet.


Företags- och försäkringskunder får gärna kontakta mottagningen för en offert, så kommer vi fram till ett upplägg som passar bra för dig och ditt företag.


Återbud

Du lämnar enklast återbud via e-post: info[a]dinpsykolog.nu, använd gärna formuläret.


Och du, hör av dig senast 24 timmar innan vårt planerade samtal!
Då slipper du betala för den bokade tiden.

Kontakt och förfrågan

Fyll i kontaktformuläret, så hörs vi snart!

 
 
 
 
 
 
 

Kontakta mig!

Hitta snabbt på sidan:

Kontaktformulär

St Annegatan 2

611 34 Nyköping

Följ mig på Facebook

Copyright © 2019 Din Psykolog