Din psykolog logotyp

Psykologisk rådgivning och behandling på distans - också kallad onlineterapi eller Skypeterapi - är ett bra alternativ för dig som av olika anledningar har svårt att ta dig till mottagningen. Det är också ett bra sätt att vid tillfälliga kriser snabbt få hjälp och stöd oavsett var du befinner dig. Du kanske har ett flexibelt jobb eller fritid som gör att du ofta befinner dig på olika orter i landet eller utomlands. Eller så har du redan inlett en behandling och då är det ett bra sätt att fortsätta kontakten även om du reser bort tillfälligt eller flyttar till annan ort.

Så här går det till:

  • Du behöver en telefon för röstsamtal eller en dator med bra internetuppkoppling och ett program för videosamtal.
  • Via Skype: Din psykolog använder Skype för videosamtal till datorer, surfplattor eller smartphones. Ange i kontaktformuläret att du vill ha en kontakt via Skype. Du kan ladda ner Skype gratis på www.skype.com
  • Via telefon: Det går även att boka tid för behandling eller rådgivning via telefon om du föredrar ett vanligt röstsamtal. Ange ditt telefonnummer i kontaktformuläret och att du vill boka en telefontid.
  • Boka tid

Första samtalet är gratis, för att du ska få tillfälle att berätta om dig och ditt problem så att vi tillsammans kan ringa in dina behov och gå vidare därifrån.


Skypeterapi

Psykologisk rådgivning och behandling på distans

KONTAKTA MOTTAGNINGEN

St Annegatan 2

611 34 Nyköping

info[a]din-psykolog.nu